Categories
Uncategorized

Provjerite šta vas očekuje od 4. do 11. NOVEMBRA – Astrologija za Vas

Provjerite šta vas očekuje od 4. do 11. NOVEMBRA – Astrologija za Vas

OVAN

Hrana

Nedelja u kojoj može doći do značajnih promena u vašem načinu ishrane. Trenutno ste u mogućnosti da napravite velike preokrete i nemojte oklevati! I sami ste svesni da je potrebno da mnogo toga promenite u svojim navikama.

Ljubav

S jedne strane – jako vam prija što je accomplice opušteniji i raspoloženiji nego inače a sa druge – ne možete da se uzdržite a da se povremeno ne upitate – zbog čega je voljena osoba drugačija nego u prethodnom periodu? Sumnja i ljubomora mogu povremeno okupirati vaše misli, ali ne bih rekla da trenutno imate pravog razloga za brigu. Oni koji su slobodni – ima ovde zanimljivih situacija. Preko društvenih mreža se baš fino „kuckate“ sa jednom osobom koja verovatno ne živi u vašem gradu, a neki od vas mogu i preko segmenata prijatelja i posla ostvariti interesantne kontakte. Neko vas može jako zaintrigirati.

Posao

Dosta intenzivna poslovna nedelja. Potreba da neke situacije „prelomite“ preko kolena može biti posebno jaka, ali će dalji tok dešavanja ipak stvari rešiti u mirnom pravcu, onom koji je najbolji po vas. Stižu vam informacije koje su izuzetno značajne i koje vam rasvetljavaju nešto što vam je do sada bilo u magli ili skriveno. Iako će vam povremeno biti naporno, ipak ćete iz dana u dan biti sve više ponosni i na sebe i na svoje rezultate. Mogućnost predloga za saradnju koja se vezuje za strance ili inostranstvo.

Novac

Ukoliko priliv koji očekujete ne bude pred kraj nedelje, stiže na samom početku sledeće.

Zdravlje

Manje probavne tegobe. Mogućnost virusnih infekcija.

Nastavak na sledećoj stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *